miercuri, 9 februarie 2011

Impresioneaza-ti iubita de Sf. Valentin


Chiar daca sunteti de mult timp impreuna, apropierea zilei de 14 februarie te pune in fata unei dileme: ce sa-i fac cadou de Sf. Valentin? Ai vrea sa fie altceva decat flori si bomboane, ceva diferit, dar ce? Iata cateva idei care cu siguranta vor surprinde:
Felicitari imprimate unicat sau scrise de mana
E bine sa va feriti de felicitarile din comert, doarece cum pot sti cei care le produc, mai bine decat d-voastra ce anume simtiti pentru persoana iubita?! La acelasi pret sau mai ieftin va puteti face singuri o astfel de felicitare, personalizata, iar efortul va va fi rasplatit cu siguranta de persoana care stie sa aprecieze acest gest. Lasati-va imaginatia sa lucreze, iar daca totusi nu aveti un astfel de talent innascut, atunci diferitele site-uri de internet va vin in ajutor, folositi fotografii si imagini, de ce nu si versuri proprii pentru a face cat mai special gestul.
Album cu fotografii
Il puteti procura de la magazinele specializate si nu numai, si construiti astfel, o poveste in imagini din relatia voastra, un cadou romantic care se poate continua, in timp, cu fotografii ulterioare, un album ce se poate viziona la lumina lumanarilor, cu o sticla de vin.
Univers al inimilor
Aseaza prin camera inimioare confectionate din hartie si nu uita sa scrii pe unele dintre ele motivele care te determina s-o iubesti. Pentru a impresiona si surprinde ai nevoie de cat mai multe asfel de inimioare si, nu uita, ca este tot datoria ta , facand parte din cadou, sa le aduni la sfarsitul zilei.
Timpul este pretios
De departe foarte important este sa-i oferi tot timpul, evitand sa fiti deranjati de diverse probleme care ar putea aparea pe parcursul acestei zile. Pur si simplu ofera-i-te, uitand de telefoane, e-mailuri, prieteni, las-o sa descopere cat de importanta este pentru tine si cat de mult o iubesti.
Montaj cu fotografii
Fotografii digitale cuprinse intr-un montaj, care sa se deruleze in slide-show, montaj insotit de o melodie de care va leaga amintiri placute, inregistreaza-le pe un CD sau DVD pe coperta caruia vei scrie "watch me".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu