marți, 15 februarie 2011

Esti o persoana atractiva?!


Fiecare dintre noi doreste sa fie atractiv pentru ceilalti, intrebandu-se mereu ce sa faca sa atraga, fie ca vorbim de un el sau de o ea. Fetele se intreaba cum pot fii atractive astfel incat sa impresioneze baietii, iar in lumea baietilor circula aceleasi intrebari despre cum ar trebui sa fie pentru a deveni agreabili pentru fete. Acestea ne conduc la dorinta de a arata ca un fotomodel uitand ca exista si alte moduri prin care putem impresiona.
De exemplu cum ar fi... un zambet care poate scoate in evidenta o personalitate fermecatoare, o fata luminata si zambitoare arata ca te simti confortabil indiferent de situatia in care te gasesti. Zambind si razand, nu cu gura pana la urechi si zgomotos, in diferite ocazii, cu siguranta iti va atrage numeroase simpatii din partea celor din jur.
Fii tu insuti si mereu increzator, relaxat si stapan pe situatie. Persoana cu care vorbesti nu va incerca sa te manance asa ca poti fi linistit, iar limbajul trupului va face sa se intoarca multe capete dupa tine.
Fii activ tot timpul, tinuta sa fie dreapta, nu lasa impresia ca esti obosit ori coplesit de lene, nu stranuta si casca zgomotos, umeri drepti, abdomen plat si pieptul spre exterior, sunt semnale ale increderii si masculinitatii. Este o regula valabila atat pentru baieti cat si pentru fete.
Imbracamintea trebuie sa fie in ton cu moda, ce se poarta la petreceri sau cu alte ocazii festive, iar daca nu mai stiti care sunt noutatile vestimentare in domeniu atunci apelati la google, iar apoi vizitati magazinele pentru a vedea ce vi se potriveste mai bine, fara a face excese de cantitate.
Amintiti-va, calitatea este mai importanta decat cantitatea pentru a deveni cat mai atractiv. Baieti, aranjati-va freza si folositi gelul in functie de evenimentul la care participati. Fetelor asigurati-va de o coafura care se potriveste atat cu personalitatea cat si cu ocazia la care urmeaza sa luati parte.
Deci, iata cateva modalitati de a arata elegant si de a lasa o impresie buna unei persoane cu care te intalnesti pentru prima oara sau ultima oara in viata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu