luni, 24 ianuarie 2011

Ce varsta vrei sa ai?!


Scapa de riduri pentru ca oamenii sa nu-ti ghicesca varsta. Crezi ca nu se mai poate face nimic pentru a scapa de aceste riduri? A scapa de riduri nu este imposibil. Cateva sfaturi si trucuri simple va pot face sa stergeti aceste riduri de pe fata ta. Desigur exista cateva trucuri, cum ar fi interventiile chirurgicale, dar cel mai bine ar fi sa optati pentru cateva metode naturale care nu numai ca sunt sigure si eficiente dar sunt si mai putin costisitoare.
1. REDUCETI EXPUNEREA LA SOARE
Prevenirea este mai eficienta decat vindecarea. Soarele poate provoca o serie de daune la nivelul pielii si poate intarzia procesul de inlaturare a ridurilor si a petelor de imbatranire. Deci daca vreti sa preveniti aparitia ridurilor evitati expunerea indelungata la soare. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa stati in casa tot timpul, deoarece atunci cand iesiti la soare trebuie sa va fi aplicat in prealabil o crema de protectie potrivita. De asemenea puteti folosi pentru protectie o palarie cu margini mari sau o umbrela.
2. FOLOSITI DIN PLIN ANTIOXIDANTII
Antioxidantii sunt pur si simplu grozavi pentru pielea voastra. Ei ajuta la eliminarea toxinelor din organism si intinereste pielea, de asemenea. Mai important ei pot pastra pielea supla si catifelata. Lipsa antioxidantilor din dieta voastra are ca rezultat aparitia ridurilor. De aceea, includeti in dieta voastra rodii, ananas, capsuni, afine, brocoli.
3. FOLOSITI O CREMA ANTI-IMBATRANIRE POTRIVITA
Mai presus de toate, o crema anti-imbatranire poate cu usurinta inlatura ridurile si liniile fine de pe fata. Acets ecreme sunt foarte populare si foarte promovate in publicitate. Cu toate acestea nu toate ofera rezultatul pe care ni-l dorim. De fapt foarte multe dintre acestea nu au fost supuse testelor clinice si de aceea sunt lipsite de eficacitate in inlaturarea ridurilor.
Ceea ce este interesant este ca o crema de buna calitate nu doar ne face un ten stralucitor si luminos dar si inlatura liniile fine, petele de imbatranire si cearcanele din jurul ochilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu