miercuri, 3 noiembrie 2010

Romania - tara frumoasa, pacat ca e...


Vizitand Bucurestiul Tolstoi spunea ca romanii au avut parte de un destin tragic bazandu-se pe un puternic simt al problemelor din trecut care au macinat sufletul acestei tari, de la Dracula la Ceausescu, iar de curand 20 de ani de pseudo-democratie, au umbrit frumusetea acestei tarisoare. Barbati insetati de sange si-au lasat amprenta politica aici, reusind sa transforme "micul Paris", frumusetile si bogatiile naturale sa dispara, acei oameni minunati amabili, modesti sa devina tot mai rai. Cu toate acestea se pare ca cel mai bine vandut produs ramane - contele Dracula, iar una din cele mai impresionante cladiri din lume - Casa Poporului, de curand Palatul Parlamentului.
Acoperita de paduri avand ca si coloana vertebrala muntii Carpati, comorile Romaniei includ frumusetile naturale ale muntilor alaturi de splendoarea Deltei Dunarii si litoralul Marii Negre.
Ce mai incoace-incolo: nu aveti nici un motiv sa plecati din tara!

PS Au inceput sa se distribuie ajutoarele de la primarii: pachetele conţin un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, unul de făină şi unul de orez. GO FOR IT !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu