vineri, 5 noiembrie 2010

Cel mai de incredere MLM software


Ca si consultant MLM intrebarea care o intalnesc de fiecare data este "unde sa gasesc cel mai fiabil software MLM?"
Am petrecut mai mult de doua decenii in " transee" alaturi de clienti si distribuitori astfel incat stiu ce vor si de ce au nevoie. Va spun in mod categoric ca nu veti gasi cel mai fiabil software MLM limitandu-va cautarile doar la internet. De fapt exista cateva sugestii unde sa va indreptati cautarea pentru a gasi cel mai potrivit software MLM care poate sa ti se potrivesca.

1. Firme independente de consultanta
Exista o mana de sezonieri, independenti, terti si firme de consultanta care se ocupa cu vanzarea directa. Alinierea cu un consultant sau o firme de consultanta in domeniul MLM care se focuseaza pe succesul distribuitorului si dezvoltarea unei retele de clienti asigura succesul lor. In aceasta relatie veti afla ca acestia au opinii puternice si independente, astfel veti putea afla ceea ce "merge" si ceea ce nu.
2. Publicatii cum ar fi anunturi de vanzari directe
Cele mai bune publicatii din domeniu fac publicitate pentru software-urile companiilor MLM dar mai publica si comentarii ocazionale ale celor mai importante tendinte care afecteaza companiile de vanzari directe. Aboneaza-te la acest tip de publicitate gratuita si urmareste-o in fiecare luna.
3. Reteaua
Suna sau scrie-le liderilor care se ocupa de consultanta in domeniul MLM si vei ramane placut surprins de generozitatea lor tipica in a acorda consultatii si a purta discutii pentru a alege cele mai bune cai pentru a va promova produsele. Extindeti-va reteaua prin participari la targuri de vanzari directe, expozitii, simpozioane.
4. Recomandari
Alegeti un furnizor de software MLM si cereti-le referinte, iar daca le-ati verificat, de ce trebuie sa-i alegeti pe ei in detrimentul celorlalte companii furnizoare de software MLM.
Mai presus de toate sapa adanc, pune intrebari si urmareste daca esti in apropierea comorii. Si nu uitati daca colaborati cu un consultant MLM intrebati de taxele si comisioanele percepute de aceste companii MLM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu