sâmbătă, 27 februarie 2010

Visati prea mult?


  Pentru a avea un somn linistit,netulburat de tot felul de vise ciudate,ar fi bine sa intelegeti limbajul viselor,astfel incat sa aveti o noapte linistita. Mai mult ca sigur ca va veti dori sa visati cat mai mult,sa va amintiti dimineata ce ati visat si chiar sa va notati visele pentru a nu le uita,deoarece ele contin "mesaje" importante pentru viata d-voastra.

De fapt,daca va numarati printre cei care-si amintesc integral visele,sunteti norocos,deoarece multe persoane nu-si amintesc decat franturi de imagini.

In momentul de fata, visele va creeaza probleme deoarece:

_ nu le intelegeti;

_sunt deranjante si va sperie;

_va simtiti ciudat fara un motiv anume;

_va treziti obosit si nervos dupa o noapte agita,plina de vise neobisnuite;

_va este teama ca toate aceste vise ciudate prevestesc ca vi se va intampla ceva rau.

 Prin urmare,solutia la aceste probleme consta in interpretarea viselor si cel care a descifrat simbolistica imaginilor din vis este Carl Jung.

 Probabil intentia d-voastra este de a scapa de ele definitiv,nu de a le interpreta.Cu toate acestea,este foarte interesant sa le "descifrati",mai ales ca nu necesita mult timp.

 Folosind metoda stiintifica( a lui Jung) de interpretare a viselor veti intelege simbolistica mesajelor din vis,descoperind in visele d-voastra informatii legate de familie,locul de munca,mediul in care traiti,sanatatea mintala si fizica,etc.

 De fapt,veti vedea ca visele nu "dauneaza",dar mai degraba va ajuta sa va schimbati in bine si sa deveniti o persoana mai stapana pe sine.Astfel,nu veti mai avea vise neplacute,pentru ca acestea sunt "declansate" de problemele pe care le aveti in rutina zilnica,dar o data problemele rezolvate,vor inceta si visele "urate".

 Astfel veti visa frumos,imaginile vor fi luminoase si interesante si dimineata va veti trezi plin de energie si optimism,gata sa incepeti o noua zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu