sâmbătă, 27 februarie 2010

Ea, el, noi...


Intrebarea cum sa ma impac din nou cu prietena de care m-am despartit apare de-a lungul unei perioade emotionale tipice. Barbatii nu sunt intotdeauna foarte rapizi in a arata ce simt fata de cea pe care o iubesc si atunci cand au pierdut-o nu stiu cum sa faca fata situatiei aparute. Exista intotdeauna un sentiment de finalitate care apare odata cu despartirea. Incepi prin a-ti imagina viata fara prietena ta si deodata te simti coplesit. Adevarul este ca multe cupluri se despart si incearca sa continue fiecare pe cont propriu in a-si face noi prieteni, noi relatii de iubire. Este perfect adevarat ca acest lucru poate fi posibil a se intampla cu fosta prietena. Dar nu este usor. In principiu, ai o singura sansa sa-i castigi inima din nou, asa ca e necesar sa o faci cat mai corect pentru a avea succes. Din pacate, expresii de genul : imi pare rau" sau " nu se va mai intampla" nu sunt recomandate.

De aceea trebuie sa te gandesti in primul rand la tine si mai apoi la un plan de a o recastiga. O gandire limpede iti va spune ca relatia voastra s-a terminat dintr-un anume motiv. au fost lucruri pe care ea le-a gasit necorespunzatoare la tine. Daca ai fi fost partenerul ideal pentru ea atunci nu v-ar fi parasit niciodata. De aceea, chiar acum, obiectivul principal care trebuie avut in vedere este de a reflecta asupra sinelui, unde ai gresit si de a schimba ceea ce ea a gasit la tine lipsit de gust. Fii sincer cu tine insuti, incerca sa intelegi lucrurile frustrante si enervante pe care le-a spus in legatura cu tine. Apoi incerca sa imbunatatesti aceste lucruri incepand de astazi. Ea nu va incerca o impacare decat daca va observa unele schimbari pe care le-ai facut asupra ta.

Incercarea de a o urmari este extrem de tentanta dar foarte nepotrivita. Nu numai ca va crea o presiune asupra ei dar va insemna si ca esti foarte disperat. Este bine sa tineti legatura astfel incat liniile de comunicare sa ramana deschise, incercand o abordare asemanatoare oricarui alt prieten. Inceraca sa te comporti astfel incat sa observe schimbarile din comportamentul tau.

Iar daca incercarile tale sunt sortite esecului vei descoperi ca ceea ce s-a schimbat la tine va avea un efect asupra altei persoane, astfel incat va trebui sa stergi cu buretele si sa te focusezi catre ce va urma, pentru ca lucrurile bune stau sa vina, sa se intample in viata ta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu