luni, 1 februarie 2010

Fructe de padure


Traiasca fragii, zmeura, murele, afinele, coacazele! Aceste fructe de padure se bucura de o larga apreciere, datorita gustului, aromelor specifice si, nu in ultimul rand, datorita calitatilor nutritive deosebite. Cel mai bine ar fi sa le mananci proaspete, deoarece sunt atat de gustoase si de savuroase si nici macar nu e nevoie sa adaugi zahar atunci cand le consumi.
Trebuie sa stii ca fructele nu isi vor pierde calitatile nutritive nici daca alegi sa le congelezi. Poti foarte bine sa adaugi fructe de padure in bolul cu iaurt sau in crema de inghetata. De asemenea, chiar si in bolul cu cereale de la micul- dejun, poti adauga fructe congelate. Si nu uita, orice desert devine mult mai apetisant si mult mai gustos daca il asezonezi cu micutele fructe zemoase si aromate. Iar daca esti adepta bucatariilor exotice, un sos din aceste fructe poate face minuni dintr-o bucata de piept de pui, pe care o vei savura cu multa pofta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu