marți, 7 decembrie 2010

Cadoul perfect intr-o relatie de cuplu


Multe persoane nu sunt sigure ce cadou sa faca cuplurilor, ceea ce este de inteles. Nu este foarte usor, nu? Vestea buna este ca nici nu este asa greu precum pare. Internetul schimba regula jocului astfel incat face alegerea unui cadou mult mai usoara, iar ceea ce este mai important veti afla foarte repede citind si acest articol.
Calea cea buna de urmat este in primul rand sa ne dam seama de semnificatia ocaziei cu care vrem sa facem un cadou, fiindca daca nu avem nici un motiv atunci ne trezim ca facem cadou fara nici un motiv, semnificatia gestului neavand un efect emotional.
Prin urmare trebuie sa existe un motiv "de ce" facem un cadou. Si pentru ca totul sa mearga struna de aceea te aflii aici, pentru a descoperi care este cadoul ideal pentru cupluri presupunand ca te afli implicat intr-o relatie.
Ei bine exista doua motive pentru a oferi cele mai bune cadouri pentru partenerul tau. Ambele sunt in esenta, modalitati de a intari relatia dintre voi, odata ce aceste cadouri pot face acest lucru inseamna ca aveti la dispozitie un instrument puternic de a consolida de fiecare data cand este cazul, aceasta relatie.
Cele mai bune doua motive de cadouri in cuplu sunt: 1) sentimental si 2) romantic. In mod ideal se pot combina cele doua.
In primul rand, sentimentalism se poate adauga la un cadou intr-o multitudine de feluri, dar ideea principala este de a face un cadou care are importanta pentru ambii parteneri de cuplu. Poti sa-i faci un cadou lui sau ei insa cele mai bune cadouri pentru cupluri sunt cele care pot fi impartasite intrei cei doi. Aceste cadouri trebuie sa le readuca in memorie evenimente la care au participat impreuna, iar daca nu, ceva care sa reprezinte o noua experienta care poate fi impartasita impreuna.
In al doilea rand vine romantismul. Cele mai bune cadouri romantice sunt cele care aduc iubire si romantism in relatia voastra. Dar cum faci asta? De fapt tot ceea ce trebuie este posibilitatea de a gasi ceva care sa dovedeasca romantismul tau sau iubirea fata de persoana din fata ta, ceva care nu trebuie sa fie prea ieftin, plecand de la un inel pana la o poezie.
Succes si... iubiti-va mult!



2 comentarii: