luni, 8 martie 2010

Top hoteluri din lume - Relaxare si SPA


Iata un prim "episod" dintr-un sir care prezinta cele mai bune locuri unde sa ne petrecem vacantele, un top realizat pe baza opiniilor turistilor despre aceste statiuni si hoteluri cu adevarat "de vis". Un bun prilej de a le aduce la cunostinta celor care doresc sa se bucure de sejururi minunate si de aducere aminte pentru cei care le-au frecventat.
La Amada Hotel, Playa Mujeres, Cancun este situat în Playa Mujeres, Mexic. Pe plaja sapte kilometri de centrul orasului Cancun, opt kilometri de la Isla Mujeres 27 km de la Cancun International Airport Hotel Features. Full-spa de servicii şi centru de fitness. Două cursuri de golf Greg Norman şi terenuri de tenis. Yacht Club cu piscină şi restaurant.Servicii Babysitting şi cluburi pentru copii si adolescenti, transferuri aeroport, Guestrooms.
Banyan Tree Mayacoba, Plaja del Carmen, Mexic - Un amestec armonios de natura si lux, modul de relaxare ducand spre cele mai inalte standarde, de la ospitalitatea asiatica la dezvoltarea armonioasa a Mayacoba, Riviera Maya, se completeaza cu complexul de vile cu piscina, relaxare si SPA, un adevarat refugiu exclusivist la Banyan Tree Mayacoba.
Gaia Retreat Spa, Brooklet, Australia - Amplasat in tinutul Bundjalung pe canalele navigabile din Byron Bay, undeva in nordul Australiei, locul este plin de frumusete si cultura tamaduitoare, Gaia este locul ideal pentru a te reinoi, reimprospata, regenera. Situata undeva pe cea mai inalta colina din zona, pe o suprafata de 25 de acri, cuprinde 20 de camere stil bungalow situate intr-o adevarata gradina subtropicala. Veti fi sedusi pentru totdeauna de panoramele fara orizont si imaginile frumoase ce apar in fata ochilor.
Tivoli Victoria, Vilamoura,Portugalia - Un luxos hotel de 5 stele. Toate camerele ( 280 )au panorama asupra golfului. Cu 18 terenuri de golf, proiectate de renumitul Arnold Palmer, este unul din cele mai importante circuite din domeniu, din Europa. Tivoli Victoria este locul ideal pentru conferinte si evenimente oferind servicii si conditii de relaxare la cele mai inalte nivele.
Radisson Blu Resort&Spa, Dubrovnik Sun Gardens, Croatia - Bucurandu-se de o pozitie privilegiata la doar cativa pasi de o plaja pitoreasca si restaurante superbe, proprietatea este deschisa pentru toate atractiile din zona.
The Royal Savoy Sharm El Sheikh, Egipt - Face parte din clubul exclusivist din domeniu, completate de camera, terasa, piscina si zona de plaja private. Creat pentru persoanele care prefera intimitatea, Royal Savoy ofera camere(40) de o gratie si un comfort exceptionale, toate oferind panorama asupra insulei Tiran si peste gradinile amenajate in jurul hotelului. Toate camerele sunt primitoare si incapatoare, oferind conditii exceptionale de relaxare si comfort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu