duminică, 21 februarie 2010

Trei sugestii pentru camera de joaca a copilului


Camera de joaca a copilului are multe parti bune. In primul rand puteti obtine un mediu incantator in care micutul d-voastra isi va putea petrece cea mai mare parte din timp. Camera de joaca reprezinta un loc linistit unde copilul isi dezvolta creativitatea si gandirea. Mai mult decat atat, un spatiu de joaca inseamna a avea casa mai aranjata, ferita de jucariile copilului.

Iata cateva sugestii...

1. In primul rand trebuie aleasa o tema si o zugraveala corespunzatoare. Sunt mii de teme din care puteti alege. Tema junglei, de exemplu, in care sunt desenate animale si vegetatie specifica. De asemenea puteti opta pentru teme specifice baietilor sau fetelor. Pentru baieti, o tema cu masini si camioane , iar pentru fete o tema cu zane si flori.

2. In al doilea rand alegerea mobilierului. Alegeti mobila care este sigura , solida, amuzanta si in culori vii. Aceasta trebuie sa cuprinda masuta, scaunele, balansoar, o cutie de depozitat jucariile si tot ceea ce considerati necesar intr-un asemenea loc, sunteti liber sa faceti cea mai buna alegere.

3. Nu in ultimul rand crearea unui mediu linistit si primitor, unde copilul sa se simta bine si de aceea este bine sa tineti cont si de sugestiile lui.

Urmand cele de mai sus veti obtine cel mai bun loc unde copilul se va simti bine si protejat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu