duminică, 21 februarie 2010

De ce sunt atrase femeile de baietii rai?!


Cu siguranta v-ati intrebat( nu numai o data) de ce sunt femeile atrase de baietii rai.Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa intelegem in primul rand ca fameile sunt invatate inca de la o varsta frageda sa evite astfel de baieti.

 Desi parintii se straduiesc sa le explice de mici de ce baietii rai nu reprezinta cea mai buna alegere pentru ele,fetele actioneaza de cele mai multe ori contrar sfatului parintilor.Am intalnit situatii( in cadrul unui studiu facut pe un esantion de 1000 de femei in S.U.A.) in care femei de cariera,culte,inteligente( trecute de 35 de ani) s-au imaginat intr-o relatie cu un baiat rau,mai degraba decat cu un barbat linistit,de varsta lor. Iata ca 31 % din acestea, care au copii sub 18 ani, s-au imaginat intr-o relatie cu "baietii rai" spre deosebire de 16 % dintre femeile care nu au copii. In mod normal cand o femeie este intrebata cu ce fel de barbat si-ar dori o relatie, aceasta nu va descrie un barbat rau, lipsit de respect, arogant.

Datorita faptului ca un astfel de barbat "emana" o masculinitate neimblanzita, un spirit libertin si incredere in sine, femeile sunt atrase ca un magnet. Studii recente afirma ca aceasta atractie are loc in special in perioada ovulatiei. 

Ar putea fi vorba de dorinta femei de a-si descoperi o alta latura a vietii in care are parte de aventura, doar alaturi de acest gen de barbati. Acelesi studii arata ca femeile sunt atrase de barbati care intruchipeaza figura paterna. 

Partea buna a lucrurilor este ca pe masura ce inainteaza in varsta femeile incep sa aprecieze " barbatii de casa", asa ca voi, baieti buni, nu va pierdeti speranta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu