miercuri, 10 februarie 2010

Pitt, Jolie-impotriva zvonurilor


Cuplul de la Hollywood Angelina Jolie si Brad Pitt au dat in judecata tabloidul britanic News of the World dupa ce acesta a publicat acuzatii cu privire la relatia lor, au declarat luni avocatii cuplului.

Intr-o poveste publicata pe 24.01 saptamanalul publica un raport despre iminenta despartire dintre cei doi si faptul ca au ajuns la un acord in ceea ce priveste modalitatile de impartire a bunurilor si asupra custodiei copiilor.

Pitt,46, si Jolie, 34, au sase copii si o avere comuna estimata la de News of the World la 319,4 milioane dolari.

Keith Schilling de la firma de avocatura Schilling a declarat ca News of the World nu a reusit sa indeplinesca cererile rezonabile ale cuplului privind retractarea povestii publicate si scuze pentru acuzatii nefondate care au devenit stiri in toate cotidianele din lume.

Sorrell Trope de la "Trope&Trope" identificat de mass-media ca fiind unul dintre avocatii renumiti in materie de divorturi angajat de cuplu a confirmat catre Schilling's ca nu sunt implicati intr-un eventual divort intre cei doi.

Starurile de cinema, care nu sunt casatoriti, au aparut impreuna la un meci din campionatul national de Super Bowl razand, zambind si facand fotografii.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu