luni, 15 februarie 2010

Vino si traieste luxul din vilele de la Costa Brava












Situata pe coasta de est a Spaniei, Costa Blanca este o destinatie de vacanta foarte populara printre oameni, care intr-adevar doresc sa-si faca vacantele de neuitat. Plina cu plaje minunate si formatiuni stancoase superbe, Costa Blanca este un loc in care cuvintele relaxare si explorarea frumusetilor naturale se potrivesc perfect. Deservita de trei aeroporturi Alicante, Murcia si Valencia, vilele din Costa Brava va ofera satisfactie deplina, oferind lux si flexibilitate si valoare pentru toate pachetele de vacanta.
Daca planificati o vacanta cu familia si sunteti un iubitor al naturii atunci Costa Blanca este locul perfect unde sa petreceti, an de an, mii de turisti revin pentru relaxare si placerea de a sta la soare, la vilele de vacanta. Aici vei primi cazare in vile cu servicii de auto-catering chiar langa plaja.
In aceste zile, vacantele de lux sunt surprinzator de accesibile si va ofera cele mai bune vile private, cu piscine private sau comune si desigur cu toate facilitatile de care aveti nevoie.

Vila Gemma

Incantatoarea Vila Gemma cu facilitati deosebite piscina privata si gradina, va ofera o minunata priveliste ale plantatiilor de portocali si muntilor. Vila poate gazdui doar 5 oameni in cele 2 dormitoare, este destinatia ideala pentru o familie sau pentru doua cupluri si ofera tot ce va doriti pentru o pauza de relaxare de la rutina zilnica. In timpul vizitei va puteti ocupa de gradina vilei si de asemenea sa beneficiati de o plaja privata. Sejurul la vila va ofera o asemenea atmosfera incat va veti intoarce relaxat din Costa Blanca.


Casa Del Monte

O alta vila din Costa Blanca cu dormitoare extraordinar de spatioase in care pot locui 4 persoane este Casa Del Monte care va ofera un sentiment de lux datorita stilului constructiei si piscinei private si este situata pe un deal deasupra Vaii Jalon.
Bucatarie de lux dotata cu aparatura electro-casnica incorporata si usile duble confera un sentiment uimitor de fabulos. Mai mult de-atat dormitoarele cu pat dublu, noptierele, TV si DVD, sistemul hi-fi va face sa va simtiti ca acasa.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu