luni, 25 ianuarie 2010

Pregatiti sa atacati partiile de schi? Iata ce trebuie sa stiti!


Cand vine vorba de distractia favorita de iarna, costul acesteia poate fi de cele mai multe ori "ascuns". Unii oameni pur si simplu nu-ai pot permite sa cheltuiasca mii de dolari pentru a petrece cateva zile de vacanta. Acestia cauta cele mai ieftine excursii de vacanta, la preturi cat mai accesibile. Exista aceste tipuri de oferte? Evident, trebuie sa stim unde sa cautam!

Unul din cele mai bune locuri pentru a incepe cautarea este website-ul statiunilor si cabanelor de care sunteti interesat. Multe dintre acestea va vor oferi chilipiruri fantastice care nu sunt disponibile oriunde. Unele oferte pot include reduceri la transporturile pe cablu, cuma ar fi cumparati pentru doua zile, iar a treia este gratis, sau primiti un bilet pentru copil gratis la achizitionarea unui bilet pentru adult.

De asemenea puteti gasi reduceri de preturi chiar in statiunile si cabanele unde doriti sa va cazati care sa va surprinda fiind mai mici decat cele pe care le stiati sau exista pe site-uri, altele vor oferi inclus in pret micul dejun sau cina, ori calatoria cu teleschiul sau telescaunul.

Biletele cu avionul au crescut, intr-adevar, de-a lungul ultimilor cativa ani, fiind mai greu dacat oricand sa obtinem cel mai bun pret.Cu toate acestea exista cateva lucruri pe care le puteti face astfel incat sa faceti cea mai buna afacere. In primul rand calatoriti in timpul saptamanii. Daca nu puteti calatori in acele zile, cel putin incercati sa fiti sambata seara acasa. Veti descoperi un pret al biletului de avion mai mic.

Rezervati biletele de avion cu mult timp inainte. Cu doua saptamani inainte trebuie sa fie perioada minima. Cu trei saptamani inainte poti obtine o reducere undeva la 15-20%. Calatoriile pe distante lungi va pot aduce reduceri mari din partea companiilor aeriene, care nu ofera mese sau altceva extra, astfel incat preturile sunt mai mici.

Lasati-va echipamentul de schi acasa. Toate sau aproape toate companiile aeriene va vor taxa cu preturi astronomice pentru verificarea echipamentului vostru, preturi care pot ajunge si la 100$. Profitati de echipamentele de la centrele de inchiriere si veti salva bani la calatoria cu avionul.

De asemenea, luati in considerare calatoriile turistice in grup. Atunci cand calatoriti in grup, obtineti reduceri mari la cazare, biletele de telescaun, teleschi si chiar si la alte tipuri de transport. De multe ori, preturile sunt mai bune prin intermediul acestor grupuri organizate decat pe cont propriu.

In cele din urma, cautati pachete de vacanta la schi care sa contina bilete de avion, transport la destinatie, transport pe instalatiile de cablu si cazare. Astfel, puteti obtine reduceri de pana la 40% din pretul de achizitie al fiecarui element al calatoriei in parte.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu