joi, 14 ianuarie 2010

Femeile trecute de 40 ani- trei proceduri pentru cosmetizare




Daca esti o femeie a carei varsta depaseste 40, atunci fara indoiala incep sa se vada "urmele ranilor din timpul razboiului" care s-au acumulat de-a lungul anilor. Unele dintre acestea se datoreaza sarcinii( copiilor) , altele se datoreaza pur si simplu inaintarii in varsta. Din fericire, spre deosebire de bunicile noastre,avem mai multe optiuni atunci cand vine vorba de intinerirea corpurilor noastre pregatindu-le pentru varsta mijlocie. Iata primele trei proceduri cosmetice pe care femeile peste 40 de ani ar trebui sa le ia in considerare.
1. Epilarea cu laser
OK, nu esti asa de incantata de epilarea cu ceara sau jumulirea? Daca ati avut intotdeauna un pic de par in locuri nedorite si vizibile cum ar fi deasupra buzei de sus sau pe barbie aceste probleme se vor inrautatii odata cu inaintarea in varsta si aparitia menopauzei. epilarea cu laser este o solutie ideala si permanenta pentru inlaturarea parului nedorit si tratarea unor suprafete mai mici si care sunt mai vizibile nu este prea costisitoare.
2. Tratarea varicelor
Daca ati dat nastere la unul sau mai multi copii in ultimii 20 ani sau mai bine, picioarele voastre pot arata ca si cum au fost batute. Varice, vene paianjen, proeminente ale venelor aparute la nivelul picioarelor sunt inestetice si dezvaluie adevarata varsta. Din fericire procedurile de tratament al varicelor s-au imbunatatit chiar si doar in ultimii zece ani. Scleroterapia este eficienta si practic fara durere, astfel incat in cel mai scurt timp veti putea dansa in pantaloni scurti.
3. Aranjarea pielii cu laser
Timpul si expunerea la soare sunt doi factori care fac ravagii pe fata unei femei. Petele datorate varstei si efectele soarelui va pot face sa aratati mai in varsta decat sunteti. Aranjarea cu laser este o tehnica non-invaziva care previne aparitia ridurilor, a strangerii pielii prin imbunatatirea tonusului pielii,eliminand pigmentii din zonele nedorite intinerind astfel aspectul general al unei femei.
Nu poti opri timpul insa poti alunga trecerea acestuia peste chipul tau! Profitati de procedurile cosmetice pentru a parea mai tineri cat mai mult timp posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu