luni, 22 martie 2010

Cum convingi un tip sa te ia de nevasta!


A fi cu un tip cu care sa te distrezi e relativ usor insa a-l convinge sa se casatoreasca cu tine ar putea necesita un efort mai mare deoarece,  de obicei baietilor li se inmoaie picioarele si le ingheata mintea atunci cand trebuie sa spuna:" DA, vreau".

Asa ca in loc de a arde in tacere intr-un ceaun plin de frustrari mai bine  tineti cont, voi fetelor, de cateva  "trucuri".

Radiati fericire si incredere. Mai degraba, decat fortandu-l sa ramana langa tine toata viata, transforma-te intr-un magnet de bucurie. Radiaza bucurie si incredere determinandu-l astfel sa vina in lumea ta plina de fericire.

Informati-l ca exclusivitatea de a fi cu tine trebuie sa conduca la un angajament. Ar trebui sa-l informezi asupra faptului ca te intalnesti cu el este pentru ca esti sincera in dragoste  si doresti ca relatia sa conduca in cele din urma spre altar. Acest lucru va risipi notiunea de distractie fara un angajament din partea lui facandu-l sa ia in serios casatoria pentru viitor.

Du-l la nunta unui prieten apropiat. Acest lucru il va determina sa vada iubirea din ochii tinerilor casatoriti. Gandurile calde ii vor invalui mintea astfel incat va incepe sa-si imagineze o noua viata casatorindu-se cu tine.

Vezi-ti de viata ta. In locul unei asteptari nerabdatoare a unui raspuns din partea lui descopera un hobby, viziteaza-ti prietenii sau implica-te in munca ta de la servici. Prietenul tau va fi impresionat de increderea de care esti capabila si isi va griji, in secret, ca l-ai putea parasi oricand, daca ti-ai dori acest lucru.

Pastreaza-ti demnitatea. Prietenul tau ar putea rezista la inceput si sa-ti puna rabdarea la incercare. Dar este important sa nu uiti sa-ti pastrezi demnitatea. Nu incerca sa lovesti sub centura sau sa rostesti cuvinte care mai tarziu s-ar putea sa le regreti sau care ar putea dauna relatiei pentru totdeauna. Intelege-i punctele de vedere si completeaza-le cu ale tale pana va ajunge sa fie de acord cu ceea ce gandesti.

Retine-ti sexualitatea. Nu lasa presiunea psihica sa se vada in ochii tai, a fi sexy inseamna a fi de asemenea fericit si increzator, asa ca pastreaza aceasta stare pentru a mentine interesul chiar si in fata unei astfel de provocari.

Nu renunta la optiunea de a iesi fara el. Chiar daca doresti sa-ti petreci restul vietii alaturi de el arata-i ca nu ai renuntat la optiunea de a iesi fara el. Acest lucru va garanta ca nu te-a luat numai pentru a te tine langa el cu frica ca vreodata te va pierde pentru totdeauna asa cum te-ai temut si tu la inceput.