miercuri, 24 februarie 2010

Cadoul perfect pentru iubit..


Desi ar putea fi o sarcina riscanta, majoritatea femeilor, sunt incantate de ideea de a alege cadoul ideal pentru iubitii lor. Una dintre incercarile la care femeile trebuie sa faca fata este alegerea cadoului in functie de nivelul relatiei la care se afla la momentul respectiv.

Iata cateva idei in alegerea cadoului potrivit:

- pentru relatiile aflate la inceput alegerea cadoului ideal poate fi traumatizanta. Ei bine, nu trebuie sa fie asa. Pentru alegerea cadoului ideal, cand relatia se afla la inceput trebuie sa tineti cint de dorintele iubitului. Incercati sa nu va ganditi la cadouri care simbolizeaza sentimentele d-voastra dar mai degraba cumparati cadouri folositoare iubitului in vacante si concedii. La acest nivel al relatiei partenerul nu se asteapta la un cadou care simbolizeza dragostea voastra eterna ci asteapta un cadou care sa-i placa pe moment, lasand la o parte alte interese.

O carte ar fi un cadou ideal, chiar daca ar parea nepotrivita, trebuie tinut cont de ceea ce ii place sa citeasca. De exemplu, daca ii place sa mearga la fitness, va orientati catre un abonament la o revista de specialitate. Acest cadou, desi neobisnuit, atrage atentia asupra sentimentelor pe care i le purtati.

De asemenea bijuteriile pot fi un cadou perfect. Un ceas, de exemplu, ar putea fi o alegere buna. Daca nu poarta un ceas "sport" atunci cu siguranta i se potriveste un ceas pentru diferite ocazii , fie la un costum, fie la un party.

Desigur ca nu se va imbraca potrivit cadoului, insa va face un efort astfel incat sa schimbe ceva la "look"-ul lui astfel incat sa faca fata cadourilor care pot fi " nepotrivite" uneori cu dorintele lui.