luni, 18 ianuarie 2010

Decorarea casei cu stil




Decorarea interiorului casei poate fi o provocare pentru creativitatea ta si o cale de a te inconjura pe tine si familia ta de camere camere care va vor oferi caldura si un sentiment de confort. Niciodata nu subestima cantitatea de imaginatie pe care o posezi. Poti gasi numeroase reviste ilustrate, emisiuni de televiziune si site-uri pe internet care constituie puncte de plecare pentru ceea ce doresti sa faci. Odata ce ai inceput, nu vor exista limite pentru proiectele de design care vor infrumuseta casa ta.
Intotdeauna incepe cu un buget pe care incearca sa-l urmaresti astfel incat sa nu apara costuri neprevazute care sa-ti sporeasca grijile. Apoi gaseste-ti camera de vis. Orice stil ales poate fi obtinut chiar si cu un buget mai mic folosind copii inteligente si cumparaturi specifice decoraului ales. Ia cu tine un carnetel in care sa-ti notezi ideile care iti vin pe parcurs, deoarece nu se stie cand erupe geniul din tine!
Fa un inventar al mobilierului, covoareleor si al celorlalte accesori pe care le ai si crezi ca s-ar potrivi in noul spatiu.Decide principalele culori si cauta mai multe culori si tonuri care sa se armonizeze.Poate incearca ceva diferit de ce ai mai avut pana acum. Daca ai ales o camera dintr-o revista de decoratiuni interioare urmareste obiectele cu caracter de unicat pe care le poti gasi si intr-un magazin de mana a doua sau de antichitati. Multe obiecte folosite se pot curata, colora sau revopsi.
Pentru a crea o zona cu imagini si poze, cauta o carte mai veche cu desene si imagini viu colorate cu flori si pasari pe care sa le poti inrama sau pur si simplu sa le potrivesti cu zugraveala de pe pereti.Orice obiect care se potriveste in decorul din camera poate fi un mare plus pentru ambianta. Lampile vor aduce o nota de caldura camerei daca vor ilumina mai incet. Alege lampi neobisnuite pe care le poti gasi, din nou, in magazinele mici, vechi sau de vanzari imobiliare.
Aranjeaza zona de lectura cu scaune confortabile o masa si o lampa de citit stilata. Poate adauga si o sticla cu pahare pe masa pentru efect. O alta idee este de a cumpara abajururi ieftine si a le acoperi cu tesaturi din camera sau chiar cu imagini sau poze di albumul de familie.
Amintiti-va, chiar si finalitatea unei copii reusite a unei camere va purta amprenta, propriul stil de decorare interioara.